Elementi
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Ofte stilte spørsmål

Hva er Elementi sine peisbord laget av?

Elementi kombinerer materialer som glassfiberforsterket betong (GFB) (GRC), naturstein og treverk

Glassfiberforsterket betong (GRC) er ett av de mest allsidige bygningsmaterialer som finnes.

  • Korroderer ikke
  • Motstandsdyktig mot ekstreme værforbehold
  • GRC produkter er lette og enkle å håndtere.
  • Svært varig

Naturstein. Vår norske serie er peisbord laget av massivt tre med norsk steinplate fra LUNDHS på toppen. Her får du elementer fra det beste naturen kan tilby. Bordene er helt vedlikeholdsfrie. Steinplatene er i EXCLUSIVE modell som betyr at brenneren er planlimt i steinplaten, slik at du får en hel jevn overkant fra stål til stein.

Vedlikehold av gassutstyr. Gassslagen er «ferskvare» og bør sjekkes for lekkasjer jevnlig. Sørg for at regulatoren er riktig montert og låst fast på gassflasken før du åpner ventilen.  Sjekkliste for lekkasjer:

  • Bøy på slangen og se etter sprekker
  • Spray eller pensle såpevann på slange og koblinger. Bobler det, er det lekkasje
  • Bruk nesen – gass er tilsatt lukt som gjør at du skal oppdage lekkasjer. Lukter du gass, slå av regulatoren og fjern gassflasken.

 

Hvor plasseres gassbeholder? Se produktbeskrivelse for hvert produkt. Som tilleggs utstyr leverer vi et deksel knott til gassbeholderen i samme materiale som bordet. Dekselet er solid og kan brukes som krakk eller sidebord.

Hvor lang slange kan jeg ha?

Pga ulike nasjonale regler er dette produktet levert med 2 sett fleksible gummislanger.
Vennligst benytt riktig type i forhold til ditt brukssted. 

I Norge max 1,5 meter. Kan skjøtes med vedlikeholdsfri flexi slange 2 eller 4 meter. 

Kan bordet stå ute i regn? Ja, våre peisbord er laget for å brukes hele året. Glassfiberarmert lettbetong (GRC) er svært motstandsdyktig mot ekstreme værforbehold. Til alle loungebord følger det med eget beskyttelses trekk.    

Kan jeg bruke peisbord inne? Våre peisbord er laget for utendørsbruk. Ved bruk på innbyggde terrasser er det viktig at bordet for nok tiluft ved forbrenning av gass. Du må minimum ha mulighet til å åpne en side i form av vindu dør (25%)  

Peisbordet vill ikke starte. Hva gjør jeg? For å starte bordet må du vri den den store bryteren som brukes til justering av varme til low og holde denne inne samtidlig som du trykker på tenneren. Når du ser full flamme i ringen slipper du regulatoren opp og vrir denne videre mot high.

Hva er dekorglass og lavastein? På alle bord følger det med enten lava stein som standard. Glass dekor kan kjøpes som tillegsutstyr og gir et eksklusivt utrykk til ditt bord.   

Blir bordet varmt ved bruk? Nei, alle våre bord er laget av materiale som ikke fører varme. Som tilleggs utstyr leverer vi beskyttelses glass som også hindrer uønsket kontakt med flammene.

Hvor produserer Elementi sine produkter? Elementi sine produkter produseres i Kina, mens vår Norske serie produseres i samarbeid med Scan Granitt. Alle produktene leveres ihht. Europeiske standarder.

Må bordet monteres? Nei, alle våre bord kommer ferdig sammensatt, slik at du trenger kun å sette hurtigkobling på gassflasken for å være i gang!

Må bordet impregneres før bruk?  For å ungå at flekker og fett trekker ned i betrongen samt enklere vedlikehold anbefaler vi at bord settes inn med en impregnering for betong en gang pr. sesong. Følg nøye anvisnignen fra ulike produsenter. 

Jeg har fått med en hvit flaske, hva er dette og hva skal den brukes til? Den hvite flasken er et repair kit. Blandes med vann og kan brukes til å male over evt. skader du skulle få på bordet. 

Kontakt oss gjerne på salg@elementi.no eller tlf. Fredrik 905 48 250 / Magnus 400 86 000 vis du du lurer på noe.

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke