Elementi
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

tlf. 33400888

Om oss

Lune kvelder hele året!

 

De norske sommerkveldene er lyse og fagre, men dessverre er sessongen kort og ofte ustabil, med mindre du har en utepeis!
Elementi tilbyr en mengde forskjellige varianter peiser og ildsteder som forlenger sessongen i begge ender.

Perfekt for vårt nordlige klima med korte sommere. Våre produkter skaper gode stemning året rundt. Tenk å sitte under stjernehimmelen en
isklar vinterkveld, med fyr på peisen og god varm kakao i koppen!

Å holde liv i ilden har i tusenvis av år vært viktig for å overleve. I Kina er det funnet rester etter ildsteder som er mer enn 300 000 år gamle, i Spania er
det avdekket ildsteder eldre enn 30 000 år, det vil si fra før siste istid.
I dag trenger vi ikke ilden for å holde oss i live, men bruker den først og fremst for hygge og komfort. Da bør ildstedet være både stilig og funksjonelt.
Elementi AS ble etablert i 2017 etter stor interesse for nettopp utepeiser.
Fra hovedkontoret vårt i Sandefjord leverer vi utepeiser til både Norge, Sverige og Finland. 

Peisene våre er designet og utviklet av kunstnere og håndverkere som har hatt fokus på å finne den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.
Våre gassfyrte peisbord er enkle og renslige i bruk – du kan fyre med samme type gass som du blant annet bruker til gassgrillen. Vi leverer også krakker som fungerer som skjulere til gassbeholderen. Elementi har et stort utvalg produkter i ulike størrelser og utforminger. Alle er tilpasset utendørs bruk og godt egnet i alle typer utemiljø; på terrassen, i hagen og på hytta ved sjøen eller på fjellet. Ildstedene passer også fin inn i utemiljøer til restauranter, hoteller, spa og kontorer.  

 

Med Elementi ildsteder skaper du god stemning hele året!

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke