Elementi
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

tlf. 33400888

Årets trend til hytta i vinter!

15.10.2019

Gasspeisene for kalde vinterdager

Vi i Element er opptatt av å ha produkter som kan brukes hele året og som gir deg det lille ekstra! Derfor fokuserer vi kun på kvalitetsprodukter laget for nettopp dette. Hva er vel bedre en å komme hjem fra en lang skitur på hytta, fyre opp i peisen og nyte en varm kopp kaffe eller kakao rund flammene. Med en gasspeis ute fyrer du enkelt opp ved kun å trykke på knappen. Kan det bli enklere? 

Se hele utvalget av gasspeiser her! 

Kvalitet og design som varer

Gasspeisene fra Elementi lages av glassfiberarmert lettbetong, kjent som GRC. Dette er et høykvalitetsmateriale som er ekstremt slitesterkt og tåler nordisk vær og vind godt. I tillegg leveres alle bord med et eget beskyttelsestrekk som enkelt beskytter produktetene gjennom de ulike sesongene. 

Få det levert på hytta!

Elementi har fri frakt på alle ordre og vi kan levere til de aller fleste hyttefelt. Kontakt oss gjerne vis du har spessiele leveringsbehov eller ønsker en skeddersydd levering. Vi fikser det meste! 

Yagoona - Grill og bålpanne i ett! 

Høstens store nyhet fra oss i Elementi er ringgriller fra Yagoona. Disse vedfyrte grillene er designet og produsert i Sveits og gir en helt ny opplevelse når det kommer til matlaging. Her kan hele familien eller vennegjengen samles og lage mat sammen rundt bålet. Grillene er laget i stål som naturlig vil ruste og gi et helt unikt urbant utrykk. 

Se priser og modeller på linken her! 

 

 

Les mer...

Eventyrlig Oppussing

09.10.2019

Elementi er stolt leverandør til denne sesongens Eventyrlig Oppsussing på TV3. 

I serien kan du følge Halvor Bakke og gjengen hans på spektakulære oppdrag rundt om i landet. Elementi har vært leverandør av utepeis til prosjektene i Lillesand og Nevlunghavn. Under kan du se noe av resultatet!

 http://www.tv3.no/eventyrlig-oppussing 

 

Lunar bowl peisbord - UFO hytta Nevlunghavn: 

Se priser og les mer om produktet på vår produkt side her! 

 

Manhattan peisbord i Lillesand

Se priser og les mer om produktet på vår produkt side her! 

Les mer...

Dette er årets mest populære utepeiser

27.05.2019

Årets trend er å flytte stuen ut og med Elementi skaper du et elegant og moderne uttrykk over uteplassen. Skal du få mest mulig ut av sommersesongen i Norge trenger du nemelig også varme.

Hva er vel bedre enn å Inviter venner og familie en til hyggelig stund rundt et av våre peisbord. Elementi kombinerer design og funksjonalitet og leverer årets trend til uterommet. Med et moderne peisbord fra oss forlenger du sommeren i begge ender og får et møbel du kan bruke hele året. Hjemme, på hytta ved sjøen eller fjellet.

Våre produkter er helt vedlikeholdsfrie og er laget i glassfiberarmert lettbetong, Høykvalitets materiale som er ekstremt slitesterkt og tåler all slags vær!  

Under finner du noen av våre aller mest populære produkter. Sjekk hele sortimenet her

 

GRANVILLE

Avlangt bord med fin høyde som gjør seg godt i en sittegruppe. Avlang brenner som gir fin fordeling av varme til alle rundt. 

METROPOLIS

Avlangt bord med stor plass til mat og drikk. Passer godt til loungområdet og gir det lille ekstra på sene sommerkvelder! 

 

MANHATTAN

Vårt mest solgte peisbord med fin størrelse som gjør at denne modellen passer inn hos de aller fleste. 

Nantucket

Mindre peisbolle for steder med liten plass. Smart varmekilde for kalde kvelder som enkelt kan flyttes. 

 

 

Les mer...

Mars - Kanskje kommer våren?

06.03.2019

 

I mars begynner dagene å bli lengre og sola er høyere på himmelen. Er du klar for å børste snøen av terrassen og finne frem utemøblene ? 

Mens vi venter på lange deilige sommerkvelder utendørs kan du bli inspirert av våre moderne peiser. Elementi kombinerer elegant design med kvalitet og funksjonalitet. En gasspeis utendørs vil garantert gjøre sene kvelder på terrassen bedre!

Bli inspirert under! 

 

Nantucket peisbolle hos Inger Lise:
Manhattan peisbord hos home by Lisa:

 

nantucket hos Hanne Holsted
Nantucket hos Hanne Holsted:
Lava tube hos by mads:
Lava tube hos by Mads:

 

Les mer...

Forhandlere

30.01.2019

Elementi finner du hos en rekke forhandlere over hele landet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer...

Nyttig å vite

02.01.2019

Hva er Elementi sine peisbord laget av?

Elementi kombinerer materialer som glassfiberforsterket betong (GFB) (GRC), naturstein og treverk

Glassfiberforsterket betong (GRC) er ett av de mest allsidige bygningsmaterialer som finnes.

  • Korroderer ikke
  • Motstandsdyktig mot ekstreme værforbehold
  • GRC produkter er lette og enkle å håndtere.
  • Svært varig

Naturstein. Vår norske serie er peisbord laget av massivt tre med norsk steinplate fra LUNDHS på toppen. Her får du elementer fra det beste naturen kan tilby. Bordene er helt vedlikeholdsfrie. Steinplatene er i EXCLUSIVE modell som betyr at brenneren er planlimt i steinplaten, slik at du får en hel jevn overkant fra stål til stein.

Vedlikehold av gassutstyr. Gassslagen er «ferskvare» og bør sjekkes for lekkasjer jevnlig. Sørg for at regulatoren er riktig montert og låst fast på gassflasken før du åpner ventilen.  Sjekkliste for lekkasjer:

  • Bøy på slangen og se etter sprekker
  • Spray eller pensle såpevann på slange og koblinger. Bobler det, er det lekkasje
  • Bruk nesen – gass er tilsatt lukt som gjør at du skal oppdage lekkasjer. Lukter du gass, slå av regulatoren og fjern gassflasken.    

Peisbordet vill ikke starte. Hva gjør jeg? For å starte bordet må du vri den den store bryteren som brukes til justering av varme til low og holde denne inne samtidlig som du trykker på tenneren. Når du ser full flamme i ringen slipper du regulatoren opp og vrir denne videre mot high.

Vi anbefaler å impregnere bordet før bruk. Det for å ungå at flekker og fett trekker ned i betrongen samt enklere vedlikehold anbefaler vi at bord settes inn med en impregnering for betong en gang pr. sesong. Følg nøye anvisnignen fra ulike produsenter. 

Trenger du å prate med oss? Kontakt oss på mail hei@elementi.no eller tlf. 33 400 888 

Les mer...

Peisbord med naturstein fra LUNDHS

17.09.2018

Stavern Tjølling Larvik 

 

Vår norske serie Larvik, Stavern og Tjølling er peisbord laget av massivt tre med norsk steinplate fra LUNDHS på toppen. Her får du elementer fra det beste naturen kan tilby. Bordene er helt veldikeholdsfrie. Steinplatene er i EXCLUSIVE modell som betyr at brenneren er planlimt i steinplaten, slik at du får en hel jevn overkant fra stål til stein. 

LUNDHS Blue er en larvikitt som har en unik blanding av mellomstore, blå feltspatkrystaller mot en  mørk bakgrunn, noe som gir overflaten en fantastisk glød.

LUNDHS Emerald er en larvikitt og er den mørkeste natursteinen fra Lundhs. Glitrende sølvblå krystaller  på den mørke bakgrunnen gir Lundhs Emerald et vakkert uttrykk.

LUNDHS Antique er en anortositt, som med sin blanding av blåtonede krystaller på en mørk brun bakgrunn har enestående fargekontraster. De vakre fargekombinasjonene passer godt sammen med mange ulike typer innredninger og stilarter

Les mer...

Elementi.no er på dyrskuen 2018

14.09.2018

 

Er du nysgjerrig på våre produkter og ønsker å oppleve dem i virkeligheten? Nå har du mulighet til å besøke oss under årets Dyrskuen  arrangement førstkommende helg.

Du finner oss sammen med Rocks of Norway på stand nr. i12.

Ikke gå glipp av gode messetilbud denne helgen.

 

Les mer...

Lune kvelder hele året

13.09.2018

De norske sommerkveldene er lyse og fagre, men dessverre er sessongen kort og ofte ustabil, med mindre du har en utepeis!

Elementi tilbyr en mengde forskjellige varianter peiser og ildsteder som forlenger sessongen i begge ender. Perfekt for vårt nordlige klima med korte sommere. Våre produkter skaper gode stemning året rundt. Tenk å sitte under stjernehimmelen en
isklar vinterkveld, med fyr på peisen og god varm kakao i koppen!

Å holde liv i ilden har i tusenvis av år vært viktig for å overleve. I Kina er det funnet rester etter ildsteder som er mer enn 300 000 år gamle, i Spania er
det avdekket ildsteder eldre enn 30 000 år, det vil si fra før siste istid.
I dag trenger vi ikke ilden for å holde oss i live, men bruker den først og fremst for hygge og komfort. Da bør ildstedet være både stilig og funksjonelt.
Elementi AS ble etablert i 2017 etter stor interesse for nettopp utepeiser.
Fra hovedkontoret vårt i Sandefjord leverer vi utepeiser til både Norge, Sverige og Finland. 

Peisene våre er designet og utviklet av kunstnere og håndverkere som har hatt fokus på å finne den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.
Våre gassfyrte peisbord er enkle og renslige i bruk – du kan fyre med samme type gass som du blant annet bruker til gassgrillen. Vi leverer også krakker som fungerer som skjulere til gassbeholderen. Elementi har et stort utvalg produkter i ulike størrelser og utforminger. Alle er tilpasset utendørs bruk og godt egnet i alle typer utemiljø; på terrassen, i hagen og på hytta ved sjøen eller på fjellet. Ildstedene passer også fin inn i utemiljøer til restauranter, hoteller, spa og kontorer. 

Med Elementi ildsteder skaper du god stemning hele året!

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke