Elementi
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Dette er årets mest populære utepeiser

27.05.2019

Årets trend er å flytte stuen ut og med Elementi skaper du et elegant og moderne uttrykk over uteplassen. Skal du få mest mulig ut av sommersesongen i Norge trenger du nemelig også varme.

Hva er vel bedre enn å Inviter venner og familie en til hyggelig stund rundt et av våre peisbord. Elementi kombinerer design og funksjonalitet og leverer årets trend til uterommet. Med et moderne peisbord fra oss forlenger du sommeren i begge ender og får et møbel du kan bruke hele året. Hjemme, på hytta ved sjøen eller fjellet.

Våre produkter er helt vedlikeholdsfrie og er laget i glassfiberarmert lettbetong, Høykvalitets materiale som er ekstremt slitesterkt og tåler all slags vær!  

Under finner du noen av våre aller mest populære produkter. Sjekk hele sortimenet her

 

GRANVILLE

Avlangt bord med fin høyde som gjør seg godt i en sittegruppe. Avlang brenner som gir fin fordeling av varme til alle rundt. 

METROPOLIS

Avlangt bord med stor plass til mat og drikk. Passer godt til loungområdet og gir det lille ekstra på sene sommerkvelder! 

 

MANHATTAN

Vårt mest solgte peisbord med fin størrelse som gjør at denne modellen passer inn hos de aller fleste. 

Nantucket

Mindre peisbolle for steder med liten plass. Smart varmekilde for kalde kvelder som enkelt kan flyttes. 

 

 

Les mer...

Mars - Kanskje kommer våren?

06.03.2019

 

I mars begynner dagene å bli lengre og sola er høyere på himmelen. Er du klar for å børste snøen av terrassen og finne frem utemøblene ? 

Mens vi venter på lange deilige sommerkvelder utendørs kan du bli inspirert av våre moderne peiser. Elementi kombinerer elegant design med kvalitet og funksjonalitet. En gasspeis utendørs vil garantert gjøre sene kvelder på terrassen bedre!

Bli inspirert under! 

 

Nantucket peisbolle hos Inger Lise:
Manhattan peisbord hos home by Lisa:

 

nantucket hos Hanne Holsted
Nantucket hos Hanne Holsted:
Lava tube hos by mads:
Lava tube hos by Mads:

 

Les mer...

Ofte stilte spørsmål

02.01.2019

Hva er Elementi sine peisbord laget av?

Elementi kombinerer materialer som glassfiberforsterket betong (GFB) (GRC), naturstein og treverk

Glassfiberforsterket betong (GRC) er ett av de mest allsidige bygningsmaterialer som finnes.

  • Korroderer ikke
  • Motstandsdyktig mot ekstreme værforbehold
  • GRC produkter er lette og enkle å håndtere.
  • Svært varig

Naturstein. Vår norske serie er peisbord laget av massivt tre med norsk steinplate fra LUNDHS på toppen. Her får du elementer fra det beste naturen kan tilby. Bordene er helt vedlikeholdsfrie. Steinplatene er i EXCLUSIVE modell som betyr at brenneren er planlimt i steinplaten, slik at du får en hel jevn overkant fra stål til stein.

Vedlikehold av gassutstyr. Gassslagen er «ferskvare» og bør sjekkes for lekkasjer jevnlig. Sørg for at regulatoren er riktig montert og låst fast på gassflasken før du åpner ventilen.  Sjekkliste for lekkasjer:

  • Bøy på slangen og se etter sprekker
  • Spray eller pensle såpevann på slange og koblinger. Bobler det, er det lekkasje
  • Bruk nesen – gass er tilsatt lukt som gjør at du skal oppdage lekkasjer. Lukter du gass, slå av regulatoren og fjern gassflasken.

 

Hvor plasseres gassbeholder? Se produktbeskrivelse for hvert produkt. Som tilleggs utstyr leverer vi et deksel knott til gassbeholderen i samme materiale som bordet. Dekselet er solid og kan brukes som krakk eller sidebord.

Hvor lang slange kan jeg ha?

Pga ulike nasjonale regler er dette produktet levert med 2 sett fleksible gummislanger.
Vennligst benytt riktig type i forhold til ditt brukssted. 

I Norge max 1,5 meter. Kan skjøtes med vedlikeholdsfri flexi slange 2 eller 4 meter. 

Kan bordet stå ute i regn? Ja, våre peisbord er laget for å brukes hele året. Glassfiberarmert lettbetong (GRC) er svært motstandsdyktig mot ekstreme værforbehold. Til alle loungebord følger det med eget beskyttelses trekk.    

Kan jeg bruke peisbord inne? Våre peisbord er laget for utendørsbruk. Ved bruk på innbyggde terrasser er det viktig at bordet for nok tiluft ved forbrenning av gass. Du må minimum ha mulighet til å åpne en side i form av vindu dør (25%)  

Peisbordet vill ikke starte. Hva gjør jeg? For å starte bordet må du vri den den store bryteren som brukes til justering av varme til low og holde denne inne samtidlig som du trykker på tenneren. Når du ser full flamme i ringen slipper du regulatoren opp og vrir denne videre mot high.

Hva er dekorglass og lavastein? På alle bord følger det med enten lava stein som standard. Glass dekor kan kjøpes som tillegsutstyr og gir et eksklusivt utrykk til ditt bord.   

Blir bordet varmt ved bruk? Nei, alle våre bord er laget av materiale som ikke fører varme. Som tilleggs utstyr leverer vi beskyttelses glass som også hindrer uønsket kontakt med flammene.

Hvor produserer Elementi sine produkter? Elementi sine produkter produseres i Kina, mens vår Norske serie produseres i samarbeid med Scan Granitt. Alle produktene leveres ihht. Europeiske standarder.

Må bordet monteres? Nei, alle våre bord kommer ferdig sammensatt, slik at du trenger kun å sette hurtigkobling på gassflasken for å være i gang!

Må bordet impregneres før bruk?  For å ungå at flekker og fett trekker ned i betrongen samt enklere vedlikehold anbefaler vi at bord settes inn med en impregnering for betong en gang pr. sesong. Følg nøye anvisnignen fra ulike produsenter. 

Jeg har fått med en hvit flaske, hva er dette og hva skal den brukes til? Den hvite flasken er et repair kit. Blandes med vann og kan brukes til å male over evt. skader du skulle få på bordet. 

Kontakt oss gjerne på salg@elementi.no eller tlf. Fredrik 905 48 250 / Magnus 400 86 000 vis du du lurer på noe.

Les mer...

Peisbord med naturstein fra LUNDHS

17.09.2018

Stavern Tjølling Larvik 

 

Vår norske serie Larvik, Stavern og Tjølling er peisbord laget av massivt tre med norsk steinplate fra LUNDHS på toppen. Her får du elementer fra det beste naturen kan tilby. Bordene er helt veldikeholdsfrie. Steinplatene er i EXCLUSIVE modell som betyr at brenneren er planlimt i steinplaten, slik at du får en hel jevn overkant fra stål til stein. 

LUNDHS Blue er en larvikitt som har en unik blanding av mellomstore, blå feltspatkrystaller mot en  mørk bakgrunn, noe som gir overflaten en fantastisk glød.

LUNDHS Emerald er en larvikitt og er den mørkeste natursteinen fra Lundhs. Glitrende sølvblå krystaller  på den mørke bakgrunnen gir Lundhs Emerald et vakkert uttrykk.

LUNDHS Antique er en anortositt, som med sin blanding av blåtonede krystaller på en mørk brun bakgrunn har enestående fargekontraster. De vakre fargekombinasjonene passer godt sammen med mange ulike typer innredninger og stilarter

Les mer...

Elementi.no er på dyrskuen 2018

14.09.2018

 

Er du nysgjerrig på våre produkter og ønsker å oppleve dem i virkeligheten? Nå har du mulighet til å besøke oss under årets Dyrskuen  arrangement førstkommende helg.

Du finner oss sammen med Rocks of Norway på stand nr. i12.

Ikke gå glipp av gode messetilbud denne helgen.

 

Les mer...

Lune kvelder hele året

13.09.2018

De norske sommerkveldene er lyse og fagre, men dessverre er sessongen kort og ofte ustabil, med mindre du har en utepeis!

Elementi tilbyr en mengde forskjellige varianter peiser og ildsteder som forlenger sessongen i begge ender. Perfekt for vårt nordlige klima med korte sommere. Våre produkter skaper gode stemning året rundt. Tenk å sitte under stjernehimmelen en
isklar vinterkveld, med fyr på peisen og god varm kakao i koppen!

Å holde liv i ilden har i tusenvis av år vært viktig for å overleve. I Kina er det funnet rester etter ildsteder som er mer enn 300 000 år gamle, i Spania er
det avdekket ildsteder eldre enn 30 000 år, det vil si fra før siste istid.
I dag trenger vi ikke ilden for å holde oss i live, men bruker den først og fremst for hygge og komfort. Da bør ildstedet være både stilig og funksjonelt.
Elementi AS ble etablert i 2017 etter stor interesse for nettopp utepeiser.
Fra hovedkontoret vårt i Sandefjord leverer vi utepeiser til både Norge, Sverige og Finland. 

Peisene våre er designet og utviklet av kunstnere og håndverkere som har hatt fokus på å finne den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.
Våre gassfyrte peisbord er enkle og renslige i bruk – du kan fyre med samme type gass som du blant annet bruker til gassgrillen. Vi leverer også krakker som fungerer som skjulere til gassbeholderen. Elementi har et stort utvalg produkter i ulike størrelser og utforminger. Alle er tilpasset utendørs bruk og godt egnet i alle typer utemiljø; på terrassen, i hagen og på hytta ved sjøen eller på fjellet. Ildstedene passer også fin inn i utemiljøer til restauranter, hoteller, spa og kontorer. 

Med Elementi ildsteder skaper du god stemning hele året!

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke